Lajmërim për ditë jo pune për festat e fundvitit

31.12.2020

31.12.2020

Të nderuar klient,

Ju informojmë se me rastin e festave të Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve, filijallat e Kursimores Mozhnosti nuk do të punojnë në 01.01.2021, 06.01.2021 dhe në 07.01.2021.

Gëzuar festat e fundvitit!

Kursimorja Mozhnosti