M- banking

Aplikacioni M-banking i Kursimores Mozhnosti siguron qasje të shpejtë dhe të sigurt në të gjitha shërbimet dhe produktet, për të gjithë personat fizikë dhe juridikë nëpërmjet celularit apo tabletit 24/7, 7 ditë në javë, pavarësisht orarit të punës së Kursimores.

Çfarë mundëson aplikacioni m-banking?

– kontroll të gjendjes së kredisë ose depozitës;

– të keni kontroll mbi listën e depozitimeve dhe pagesave;

– të keni kontroll mbi planin Tuaj të amortizimit;

– marrje të informacionit për statusin e kredisë;

– kontroll të listës së kursit të këmbimit të Kursimores;

– dhe informacione të tjera.

Si ta instaloni aplikacionin m-banking?

Aplikacioni M-banking i Kursimores Mozhnosti është FALAS për të gjithë përdoruesit, qofshin persona fizikë apo juridikë të Kursimores, që përdorin shërbimet dhe produktet e Kursimores Mozhnosti.

Shkarkojeni nga:

Do të merrni një kod QR me PIN për hyrje.

Duhet të identifikoheni/hyni brenda 72 orëve pasi aplikacioni është aktiv dhe në dispozicionin Tuaj.

Udhezime instalimi

Kontakt dhe informacione të dobishme

Për më shumë informacion na kontaktoni çdo ditë pune nga e hëna deri të premten, nga ora 08:00-16:00 në çdo ekspoziturë të Kursimores Mozhnosti ose në Drejtorinë e Kursimores, në Shërbimi i marrëdhënieve me klientët  në numrin e telefonit 02 2401 051, ose në çdo kohë na shkruani në e-mail: e-banking@moznosti.com.mk

Ecim së bashku,
Kursimorja Mozhnosti