Соопштение за неработни денови за новогодишните празници

31.12.2020

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека по повод празниците Нова година, Бадник и Божиќ, експозитурите на Штедилница Можности нема да работат на 01.01.2021 година (петок), 06.01.2021 (среда) и на 07.01.2021 година (четврток) соодветно.

Среќни новогодишни празници!