Punësim

Moznosti është institucion që ndihmon njerëzve të realizojnë qëllimet dhe detyrat e tyre. Veçoritë tona më të mëdha janë besimi dhe respekti ndaj njerëzve. Atë neve e dëshmojmë me mbështetje të kuadrit tonë profesional të cilin çdoherë tentojmë të perfeksionojmë. Punonjësit i inkurajojmë të përdorin potencialin e tyre gjatë realizimit të qëllimeve dhe të kontribuojnë për avancimin dhe rritjen e Mozhnosti.

Vazhdimisht organizohen trajnime me ekspertë e të huaj dhe të vendit, vizitohen seminare dhe konferenca brenda shtetit dhe jashtë.

Gjithashtu, me angazhimin e praktikantëve, Moznosti jep mundësinë që qytetarët akademik të ardhmërisë të përfitohen me praktikë dhe të njoftohen me punën e një institucioni financiar gjatë studimeve të tyre.

Ne jemi një organizatë që rritet shpejtë dhe në çdo moment jemi të interesuar për të rinj të shkathët, ambicioz dhe arsimuar.

Nëse jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipit profesional të Kursimores Mozhnosti, plotësoni aplikacionin për punë (lidhje për aplikacionin) dhe ne do të ju kontaktojmë nëse i plotësoni kushtet për vendin përkatës të punës që është shpallur.