Shtëpia e Kursimeve Moznosti feston 22 vjetorin e lindjes

20.05.2022

Duke u kujdesur për vlerat tona, për më shumë se dy dekada ne jemi të njohur për rolin tonë si partner financiar i të gjithë atyre që kanë nevojë për mbështetje të ideve të tyre të mira të biznesit, për besimin në iniciativën e lirë, kreativitetin individual dhe përgjegjësinë personale.