Njoftim për uljen e kamatës në depozitë në denarë

3.01.2022

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se Kursimorja Mozhnosti Sh.PK Shkup ka ulur normat e interesit për depozitat në denarë me afat 24 dhe 36 muaj, të cilat mund t’i shihni në linkun në vijim.

Me respekt,

Kursimorja Mozhnosti