Njoftim për ditët jopune 

21.04.2022

Tё nderuar klientё, 

Ju njoftojmё se me rastin e festave tё Pashkёve, filjalet e Kursimores Mozhnosti DOO Shkup nuk do tё punojnё mё: 

– 22.04.2022 (E premte) e Premtja e madhe, pёrpos filialeve: Strugё, Tetovё dhe Gostivar tё cilat do tё punojё me orar tё rregullt prej ora 08:00 deri 16:00 h. 

– 25.04.2022 (E hёnё) Pashkёt. 

Ecim sё bashku
Kursimorja “Mozhnosti”