Njoftim mbi  uljen  e normave të interesit të depozitave 

1.02.2024

Klientë të nderuar,

Njoftojmë se nga data 01.02.2024  Kursimorja Mozhnosti  DOO Shkup i ka ulur normat e interesit dhe atë në: depozitat e denarit  në afat të depozimit 1,3,6,12, 24 dhe 36 muaj, dhe  depozitat në denar  (FLEXY) të përcaktuar në 6, 12, 18 dhe 24 muaj.

Normat e reja të interesit mund të shihen në linkun e mëposhtëm:

Depozit në denarë

Depozite ne denare fleksi

Me respekt,

Kursimorja Mozhnosti