Mozhnosti është aty ku je ti!

1.12.2021

Të nderuar klientë,

Kursimorja Mozhnosti Ju njofton se nga data 01.12.2021 e ka lëshuar në përdorim aplikacionin e ri celular për M-banking.

Aplikacioni është i dedikuar për të gjithë klientët që përdorin ndonjë nga produktet e Kursimores, kështu që Mozhnosti afrohet më shumë me klientët e saj, duke ndjekur trendet e reja dhe teknologjinë moderne.

Shpejt dhe lehtë përmes celularit ose tabletit Tuaj me aplikacionin, në çdo kohë do të mund:

–  të kontrolloni gjendjen e kredisë ose depozitës;

– të keni kontroll mbi listën e depozitimeve dhe pagesave;

– të keni kontroll mbi planin Tuaj të amortizimit;

– të merrni informacion për statusin e kredisë;

– të kontrolloni listën e kursit të këmbimit të Kursimores;

– dhe informacione të tjera.

Aplikacioni i ri m-banking është FALAS për të gjithë përdoruesit. Aplikacioni është i disponueshëm vetëm në Google Play.

Për informata shtesë kontaktoni ekspoziturat e Kursimores ose na kontaktoni në telefonin 02 2401-051 ose e-banking@moznosti.com.mk

Me respekt,

Kursimorja Mozhnosti