Lajmërim për ditë jo pune për festat e fundvitit

4.01.2022

Të nderuar klient,

Ju informojmë se në rastin e Krishtlindjeve, filijallat e Kursimores Mozhnosti nuk do të punojnë në 06.01.2022 dhe në 07.01.2022.

Kursimorja Mozhnosti