Njoftim për rritjen e kamatave të depozitave të afatizuara

1.09.2022

Të nderuar klientë ,

Ju njoftojmë se Kursimorja Mozhnosti ka bërë rritjen e kamatave të depozitave të afatizuara në 12,24 dhe 36 muaj

Kamatat e reja mund ti gjeni në linkun në vijim.

Ecim së bashku

Kursimorja Mozhnosti