Njoftim pёr ditё jo pune

21.10.2022

Tё nderuar klient, 

Ju lajmёrojm se me kryengritjes dhe Dita e Luftёs revulucionare, filjalet e Kursimores Mozhnosti DOO Shkup-ё nuk do tё punojnё nё  24.10.2022. 

Kursimorja Mozhnosti