Njoftim pёr ditё jo pune

3.06.2022

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë  se me rastin Ditës së Shpirtrave  ekspoziturat e kursimores SHPK Mozhnosti Shkup  nuk do të punojnë me 10.06.2022, pёrpos filialeve: Strugё dhe Gostivar tё cilat do tё punojё me orar tё rregullt prej ora 08:00 deri 16:00 h. 

Kursimorja Mozhnosti