Вработување

Можности е институција која  им помага на луѓето во остварувањето на нивните цели и задачи. Нашите најголеми адути се вербата и почиттa на луѓето. Тоа го докажуваме со нашата поддршка на нашиот професионален кадар кој се стремиме постојано да го усовршуваме. Ги стимулираме нашите вработени да го употребат својот потенцијал во остварувањето на нивните поставени цели и да придонесат за напредокот и растот на Можности. 

Постојано се организираат обуки со странски и домашни експерти, се посетуваат семинари и конференции во земјата и во странство.

Исто така, со ангажирање на практиканти, Можности им дава можност на идните академски граѓани да се стекнат со пракса и да се запознаат со работата на една финансиска институција во текот на нивните студии.

Ние сме организација која брзо расте и во секој момент сме заинтересирани за способни, амбициозни и едуцирани млади луѓе.

Доколку сте заинтересирани да станете дел од професионалниот тим на штедилница Можности пополнете ја Апликацијата за вработување, а ние ќе Ве исконтактираме доколку ги исполнувате условите за соодветното огласено работно меsto.