Нов кредитен продукт на Штедилница Можности

2.11.2020

02.11.2020

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека Штедилница Можности, како дел од Проектoт на УСАИД за развој на деловниот екосистем, лансираше нов кредитен продукт за поддршка на дејностите погодени од пандемијата КОВИД – 19.

Новиот продукт може да го погледнете на следниов линк: Кредит за поддршка на клиенти погодени од пандемијата КОВИД- 19

Се движиме заедно
Штедилница Можности

Проект на УСАИД за развој на деловниот екосистем.

Оваа активност е поддржана од Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем.