Известување за неработни денови за новогодишни празници

4.01.2022

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека по повод празниците Бадник и Божиќ, експозитурите на Штедилница Можности нема да работат на 06.01.2022 година (четврток) и 07.01.2022 година (петок) соодветно.

Се движиме заедно,

Штедилница Можности