Известување за неработни денови Велигден

21.04.2022

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод Велигденските празници, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на:

– 22.04.2022 година (петок), Велики петок, освен експозитурите во Струга, Тетово и Гостивар кои ќе работат со редовно работно време од 08:00 до 16:00 ч.

– 25.04.2022 година (понеделник), вториот ден на Велигден.

Среќни празници!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности
ДОО Скопје