Известување за неработен ден

27.04.2022

Почитувани клиенти, 

Ве известуваме дека по повод празниците Денот на трудот, 1 Мај  и Рамазан Бајрам, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на: 

– 02.05.2022 година (понеделник).

Среќни празници! 

Се движиме заедно,

Штедилница Можности ДОО Скопје