13.12.2018

Соопштение за јавноста

Можности е таму каде што си и ти!

Почитувани клиенти,

Штедилница Можности Ве известува дека од денес 13.12.2018 година започна да ја нуди новата услуга за е-банкинг.

Услугата е наменета за сите клиенти кои користат кој било од продуктите на штедилницата, со што Можности се доближува до своите клиенти, следејќи ги новите трендови и модерната технологија.

Со оваа нова функционалност, во секое време можете да:

- ја проверите состојбата на кредитот или депозитот;
- пратите прашање, сугестија или поплака;
- имате увид во листата на уплати и исплати;
- имате увид во Вашиот амортизационен план;
- добиете информација за статусот на кредитот;
- ја проверите важечката курсна листа во штедилницата;
- и други информации.

Услугата за пристап до е-банкинг на Штедилница Можности е БЕСПЛАТНА за сите корисници и е на располагање 24/7.

За дополнителни информации обратете се во експозитурите на штедилницата или контактирајте нè на 02 2401-054 или e-banking@moznosti.com.mk.

Со почит,
Штедилница Можности

 

03.12.2018

Нова локација на експозитурата на штедилница Можности во Кичево

22.11.2018

Штедилница Можности членка на Македонската банкарска асоцијација

02.11.2018

Можности во друштво на средношколци од „Димитар Влахов”

01.11.2018

Признание за најдобар службеник во штедилницата

01.11.2018

Намалување на каматни стапки на депозити

09.10.2018

Соопштение за неработен ден

27.08.2018

Соопштение за неработен ден

21.08.2018

Соопштение за неработен ден

03.08.2018

Соопштение за јавноста