25 години експозитура Кочани

26.12.2022

Прославуваме значаен јубилеј – 25 години постоење на експозитура Кочани!

Со континуираната посветеност и одговорност на целиот тим, создаваме традиција препознатлива во регионот и пошироко!

25 години посветено создаваме можности, се развиваме, заедно созреваме!

-Повеќе од 5.500 реализирани кредити 

-Повеќе од 15 милиони евра во поддршка на земјоделието и бизнисите во регионот на Кочани, Штип, Пробиштип, Делчево, Берово, Пехчево, Виница и околните населени места.

Да продолжиме успешно да градиме иднина и да растеме!

Нека се множат годините исполнети со заедничка работа, многу успеси и задоволни клиенти.

Честито годишнина!

Се движиме заедно!