Штедилница Можности членка на Македонската банкарска асоцијација

22.11.2018

Штедилница Можности стана дел на Македонската банкарска асоцијација со што е една од членките на оваа Асоцијација каде што сите банкарски институции дејствуваат заедно заради остварување развој и унапредување во работењето.

Со почит,

Штедилница Можности