Штедилница Можности донираше клима уред во општата болница во Велес

14.08.2012

На 14.08.2012 штедилница Можности донираше клима уред во ЈЗУ Опша болница – Детско Одделение Велес. 

Со оваа акција Можности помогна во подобрување на условите за работа и лекување на малите пациенти во болницата воедно продолжувајќи ја улогата на корпоративно одговорна компанија која се грижи за припадниците на заедницата во која живееме.

Се движиме заедно
Штедилница Можности