Целодневна дружба на вработените во Штедилница Можности

7.11.2022

Овој месец вработените на штедилница Можности  имаа целодневна дружба и тимски се забавуваа низ забавни игри, готвење и забава со DJ.

Активностите продолжија цела недела, односно се избираше најдобра групна фотографија сликана на местото на настанот за што победникот, нашата колешка Мелина Миткова од Велес, беше соодветно наградена.

Подолу фотографии од дружбата.

Најдобра групна фотографија:

Се дружиме и се движиме заедно!