СРЕЌНА НОВА ГОДИНА И СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ

31.12.2021

Почитувани клиенти,

Ви посакуваме искрени желби за добро здравје, радост и нови успеси во новата година!

Среќна Нова 2022 година!

Се движиме заедно,

Штедилница Можности