Со м-банкинг апликацијата сите информации достапни во секое време!

15.02.2022

Со новата БЕСПЛАТНА м-банкинг апликација на Штедилница Можности можете во секое време да дојдете до брз,едноставен и сигурен пристап до сите инфомации и услуги кои ги нуди Штедилницата.

Брзо и лесно преку Вашиот мобилен телефон или таблет во секое време можете да:

  • ја проверите состојбата на кредитот или депозитот;
  • имате увид во листата на уплати и исплати;
  • имате увид во Вашиот амортизационен план;
  • добиете информација за статусот на кредитот;
  • ја проверите важечката курсна листа во штедилницата;
  • и други информации.

Апликацијата е достапна само на Google Play.

За дополнителни информации обратете се во експозитурите на штедилницата или контактирајте нè на 02 2401-051 или e-banking@moznosti.com.mk

Се движиме заедно,
Штедилница Можности