Соопштение за неработни денови

8.10.2020

08.10.2020

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод државните празници 11 Октомври, Денот на Народното востание и 23 Октомври, Денот на револуционерната борба, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 12.10.2020 година (понеделник) и 23.10.2020 година (петок).

Честити празници!

Се движиме заедно,Штедилница Можности