Соопштение за неработни денови

29.04.2021

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод Велигденските празници, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на:

30.04.2021 година (петок), Велики петок,

03.05.2021 година (понеделник), вториот ден на Велигден.

Среќни празници!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности