Соопштение за неработен ден

18.01.2020

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот Богојавление Водици, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 19.01.2021 година (вторник).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности