Соопштение за неработен ден

26.08.2020

26.08.2020

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод верскиот празник Успение на Пресвета Богородица, Голема Богородица, на 28.08.2020 година (петок) ќе работат само експозитурите во Кичево и Струга. Останатите експозитури на штедилницата, нема да работат.

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности