Нов кредитен продукт М-едноставен 

8.02.2023

Почитувани клиенти, 

Штедилница Можности воведе нов кредитен продукт наменет за физички лица кои се вработени или пензионери. 

М-едноствен е ненaменски кредит за лични потреби до 60.000 денари и рок на отплата до 18 месеци! 

Потребна е минимална документација и постапката за процесирање на кредитот е брза.  

  • Без обезбедување 
  • Без трошоци за аплицирање 
  • Брзо процесирање на кредитот 

Погледнете за повеќе детали:  М-едноставен