Новогодишна дружба со нашите дечиња

21.12.2023

Најубави насмеани детски лица, многу, игра, песни и забава на традиционалната новогодишна забава за дечињата на нашите вработени.

На крај од забавата Дедо Мраз им подари слатки пакетчиња на сите дечиња.

Подолу слики од дружбата