Неработни денови за Велигден

11.04.2023

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод Велигденските празници, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на:

– 14.04.2023 година (петок), Велики петок.

– 17.04.2023 година (понеделник), вториот ден на Велигден.

Среќни празници!

Се движиме заедно,

Штедилница Можности ДОО Скопје