Неработни денови Велигден

25.04.2024

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод Велигденските празници, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на:

– 03.05.2024 година (петок), Велики петок.

– 06.05.2024 година (понеделник), вториот ден на Велигден.

Со почит,

Штедилница Можности ДОО Скопје