Неработен ден

22.05.2023

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека по повод празникот на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на: 

 24.05.2023 година (среда).              

Се движиме заедно,

Штедилница Можности