Известување за неработен ден

6.12.2023

Почитувани клиенти, 

Ве известуваме дека по повод државниот празник Свети Климент Охридски, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 08.12.2023 година (петок). 

Се движиме заедно,

Штедилница Можности ДОО Скопје