Неработен ден

18.10.2023

Почитувани клиенти,


Ве известуваме дека по повод државниот празник Денот на  револуционерната борба, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 23.10.2023 година (понеделник).

Со почит,

Штедилница Можности ДОО Скопје