Неработен ден Ден на народно востание

9.10.2023

Почитувани клиенти,


Ве известуваме дека по повод државниот празник Денот на народното востание, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 11.10.2023 година (среда).

Со почит,

Штедилница Можности ДОО Скопје