Неработен ден 24.10.2022

21.10.2022

Почитувани клиенти,


Ве известуваме дека по повод државниот празник Денот на  револуционерната борба, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 24.10.2022 година (понеделник).

Со почит,

Штедилница Можности ДОО Скопје