Неработен ден 24 04 2024

23.04.2024

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод претседателските избори експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на:

24.04.2024 година (среда).

Со почит,

Штедилница Можности