Неработен ден 24 Мај

20.05.2024

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека по повод празникот на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на: 

 24.05.2024 година (петок).              

Со почит,

Штедилница Можности  ДОО Скопје