Неработен ден

30.05.2023

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека по повод празникот Духовден, експозитурите на Штедилница Можности  нема да работат на 02.06.2023 година (петок), освен експозитурите во Гостивар, Тетово, Кичево и Струга кои ќе работат со редовно работно време од 08:00 до 16:00ч.

Со почит,
Штедилница Можности ДОО Скопје