Неработен ден 11.10.2022

7.10.2022

Почитувани клиенти,


Ве известуваме дека по повод државниот празник Денот на народното востание, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 11.10.2022 година (вторник).

Со почит,

Штедилница Можности ДОО Скопје