Неработен ден 1 Мај

25.04.2024

Почитувани клиенти, 

Ве информираме дека по повод празникот Денот на трудот, 1 Мај експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на: 

– 01.05.2024 година (среда).

Со почит,

Штедилница Можности