Неработен ден 08.05.2024

7.05.2024

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод претседателските и парламентарните избори експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на:

08.05.2024 година (среда).

 Со почит,

Штедилница Можности