Неработен ден Рамазан Бајрам

8.04.2024

Почитувани клиенти, 

Ве известуваме дека по повод празникот Рамазан Бајрам, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на: 

– 10.04.2024 година (среда).

Со почит,

Штедилница Можности ДОО Скопје