Неработен ден Илинден

1.08.2023

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот Денот на Републиката, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на: 

 02.08.2023 година (среда).              

Се движиме заедно,

Штедилница Можности  ДОО Скопје