Неработен ден за Рамазан Бајрам

19.04.2023

Почитувани клиенти, 

Ве известуваме дека по повод празникот Рамазан Бајрам, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на: 

– 21.04.2023 година (петок).

Се движиме заедно,

Штедилница Можности ДОО Скопје