Неработен ден експозитура Кичево

18.11.2022

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод државниот празник Денот на Албанската азбука, експозитурата на Штедилница Можности ДОО Скопје во Кичево нема да работи на 22.11.2022 година (вторник).

Останатите експозитури ќе работат со редовно работно време од 08.00 – 16.00 ч.

Со почит,

Штедилница Можности ДОО Скопје