Неработен ден Духовден

18.06.2024

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека по повод празникот Духовден, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на: 

 21.06.2024 година (петок), освен експозитурите во Струга и Тетово кои ќе работат со редовно работно време од 08:00 до 16:00ч.

Со почит,

Штедилница Можности  ДОО Скопје