Неработен ден Ден на независност

6.09.2023

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод државниот празник Денот на независноста, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на: 

 08.09.2023 година (петок).              

Се движиме заедно,

Штедилница Можности  ДОО Скопје